مشاوره حقوقی رایگان - دیه برای راننده مقصر

باسلام. من خودم راننده بودم و چپ کردم.هردو پاهام ضربه بدی خورد که پای چپم بی نهایت ورم کرد و دو عدد زخم هم دارد که هنوز پای چپم ورم زیادی دارد و از زانو به بالا کبودی وخون مردگی زیادی داشت ولی پای راستم کوفته شد و اونم زانو به بالا کبودی و خون مردگی زیادی داشته.و ناگفته نماند که پای چپم قشنگ سوراخ شده بود. از ناحیه سر فرق سر پاره گیهای داشت و خراش های زیادی همراه با تورم داشت.پیشانی ام کلا زخم بود و هردو چشمهایم کبودی و خون مردگی زیادی داشت تا بالای چانه ام.پشت هر دو دستهام هم زخم و کبودی که چند تایش مانده.قفسه سینه و گردنم هم ضربه بدوسنگینی خوردن. بعد از 15 ماه مبلغی بحسابم امد32/400/000تومان. به هر کی میگم میگن امکان نداره. دیه من چقدر است.لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین دقیق میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و محایبه ان بعد از قطعیت بر عهده واحد اجرای احکام کیفری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام و درود و آرزوی سلامتی
برابر نظریه پزشکی قانونی و میزان تعهدات پرداخت می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار بیمه را پزشکی قانونی تعیین می‌نماید شما به پزشکی قانونی ارجاع داده می‌شوید بعد از معاینه مشخص میشه