مشاوره حقوقی رایگان - سند به صورت امانت نزد بنگاه بوده اما بنگاه دار به شخص دیگری سند را می دهد

سلام
اینجانب یک واحد مسکونی میخرم و سند را از فروشنده میگیرم اما سند به نام من انتقال داده نشد و بعد از یک ماه همان واحد را در بنگاه میفروشم و در انتهای قولنامه ذکر شده بود سند نزد بنگاه امانت است بنگاه دار به من اعلام کرد اصل قولنامه را فردا از بنگاه تحویل بگیر فقط من از قولنامه عکس گرفتم اما بنگاه دار با صاحب سند(شخصی که واحد را به من فروخت)سند را به نام شخص دیگری انتقال می‌دهند و زمانی که به بنگاه مراجعه کردم بنگاه دار در زیر قولنامه اضافه کرده بود با رضایت من سند به نام هر شخصی انتقال داده شود من می‌توانم از بنگاه دار و صاحب سند که پول واحد را کامل گرفته بود شکایت کنم
تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

خیانت در امانت شکایت کنید اظهار نامه هم بدهین

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

موضوع شما نیاز به بررسی بیشتری دارد.
می توانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول، انتقال مال غیر شکایت کنید اما قبل از هر گونه اقدام حتما با وکیل مشورت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت