مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن قسمتی از مبلغ معامله توسط املاک

با سلام
بنده یک سال پیش قطعه زمینی در املاک معامله کردم که 585 میلیون تومان شد که خریدار کل مبلغ را با اسرار املاک به حساب ایشان پرداخت کرد و املاک در دو فقره که از بنده رسید هم دار یکی 260میلیون وبعدی 200 میلیون تومان که 125میلیون از کل مبلغ الان 14 ماه گذشته ایشان پرداخت نکرده نمی‌دونم چکار کنم خواهش میکنم راهکار مناسبی بهم نشون بدید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه بدید و بعد مطالبه وجه را ارایه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید مطابق قرارداد خود و توافق فی‌مابین دادخواست مناسب طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طريق اتحادیه و سپس دادگاه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به مفاد و شروط قرارداد شما باید دادخواست مناسب به طرفیت خریدار مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از املاک با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت کسی که پول به حسابش واریز شده و خریدار