مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دستور تخلیه بهمراه اجاره معوقه

باسلام خدمت وکلا و اساتید محترم
حدود 1ماه قبل موعد اجاره تمدید شده بین بنده و مستاجر به اتمام رسید و توافقی بین ما برای تمدید حاصل نشد مستاجر متاسفانه غیر منتظره و بدون اطلاع دقیق بدلیل عدم پرداخت خسارت وارده به ملک صبح جمعه اقدام به تخلیه ملک و مطالبه ودیعه کردن و کلید نزد خود نگه داشتن
سوال 1-به دفتر خدمات قضایی مراجعه و درخواست ثبت دستور تخلیه و مطالبه اجاره معوقه و خسارت داشتم اما کارشناس دفتر گفتن نمیتونم 3تا باهم ثبت کنم و خودش اصلاح و دادخواست فقط به یک مورد دستور تخلیه کاهش داد بعداز 1هفته جلسه شورا تشکیل شد و بنفع من رای داد که مدت اجاره تمام شده و مستاجر باید کلید و خونه رو تحویل بده و من باید ودیعه ایشان را برگردانم که هنوز بیست روز مهلت تجدید نظر نگذشته

سوال 1-آیا نمی‌توان درخواست تخلیه فوری با اجاره معوقه و خسارت باهم ثبت و درخواست کرد؟ راهنمایی و اقدام کارشناس درست و قانونی بود؟!

سوال2-کی و با چه عنوان میتونم درخواست مطالبه اجاره معوقه و اجرت المثل و خسارت وارده به آپارتمان ثبت و مطرح کنم
سوال 3-هنوز مهلت 20روز رای شورا باتمام نرسیده و قطعی نشده ودیعه مستاجر تا کی مهلت دارم به صندوق بریزم و کی و چطور مبلغ خسارت و اجاره معوقه از ودیعه مسدود کنم؟!
ممنون بابت پاسخ و راهنمایی بزرگوارن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی درست گفته
بعد از واریز ودیعه ای که مستاجر نزد شما دارد به حساب سپرده دادگستری
دستور تخلیه قابل تجدید نظر خواهی نیست و قطعیه ، تعجبه که میگی بیست روز وقت تجدید نظر خواهی دارد!!!
تا واریز نکنی دستور تخلیه اجرا نمی شود