مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

دلایل دادخواست حکم رشد و نحوه ی اثبات رشد چه چیز هاییست؟
استشهادیه شهود؟
1.اشتشهادیه شهود یعنی چه؟ یعنی افرادی شهادت دهند که فرد متقاضی به رشد رسیده؟ مگر آنها متخصص هستند که تشخیص رشد بدهند؟
2.آیا لزوم به استشهادیه شهود هست؟ یعنی امکان دارد که دادخواست حکم رشد دهیم ولی استشهادیه شهود ارايه ندهیم؟
و 3.آیا تنها "برآمدن از پسِ سوال ها و مسئله هایی در حوزه ی مالی از طرف قاضی" می تواند دلیل رشد محسوب شده و حکم رشد را با همین دلیل بدست آورد؟
(بنده نوجوانی هستم که هزینه ای بابت وکیل ندارم و برای بدست آوردن پول نیازمند آزادی هستم و مجبورم که خودم به تنهایی دادخواست حکم رشد دهم)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و مشاوره شوید و درجلسه حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استشهادی شهادت شهود و سوالاتی را که دادگاه محترم بنابر تشخیص خود مطرح می‌نمایند مبنای رای قرار می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خب از چند نفر امضا بگیرید که توانایی اداره امور مالی را دارید
مشکلی ندارد اگر از پس سوالات قاضی بربیایید و بخوبی پاسخ بدید موفق میشوید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اشتشهادیه شهود هم می تواند از موارد اثبات کننده رشد شخص باشد.
علاوه بر شهادت شهود، قاضی احتمالا سوالات مرتبطی را هم از شخص متقاضی خواهد پرسید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خود شما استشهادیه تنظیم و باید به امضای چند نفر برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای استشهادیه شما می‌توانید از اطرافیانی که به توانایی مالی شما واقف هستند نسبت به تنظیم آن اقدام کنید و زمانی که از سوالات و پرسش‌های قاضی با عنایت به وصف توانایی شما بربیایید حکم رشد صادر خواهد شد.