مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام روز بخیر بنده سه سال پیش تحت عمل بنتال قلب که تعویض دریچه آئورت قلب می باشد قرارگرفتم که در کمیسیون عالی به یک روز استراحت رای دادند حالا میخواستم بدونم که با اعتراض زدن به رای ام میشه با 16 سال خدمت بازنشسته پزشکی شد یانه؟ و یا اینکه اگر به دیوان عدالت اداری شکایت بکنم نسبت به رای کمیسیون عالی نتیجه میگیرم یا نه؟
با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای بازنشستگی زودتر از ‌موعد ، باید رای از کار افتادگی کلی شما صادر گردد
و شما باید دادخواست در دیوان عدالت اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول همواره پیشنهاد می‌شود که از طریق ارگان مربوطه به وسیله ارسال اظهارنامه اقدام کنید و اگر در مهلت تعیین شده در اظهارنامه، اقدامی به منصه ظهور نرسید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به شکایت اقدام کنید.