مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار پس از بازنشستگی پزشکی

امکان داره پس از بازنشستگی پزشکی اعصاب و روان پس از چند ماه نهادهای نظارتی ارگان مربوطه میتوانند به دلایل مختلف بگویند رای شورای عالی پزشکی مبنی بر بازنشستگی را قبول نداریم و یا نامه نگاری کنند برای بازگشت

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلاماگر رای نهایی توسط شورای عالی پزشکی صادر شده باشد امکان حق اعتراضی به آن وجود ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با وجود شرایطی امکانش وجود دارد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید