مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و طلب مهریه بعد از آن

سلام سال 1401 طلاق توافقی گرفتم و طبق توافق قرار شدطرف مقابل ماهیانه 2 میلیون تومان تا تمام شدن مهریه من ک 110 سکه میباشد پرداخت کند و این موضوع ثبت شد،میخواهم بدانم باتوجه به تورم و افزایش حقوق ایشان که 25 میلیون شده و زمین‌های زیادی به ایشان ارث رسیده آیا راهی قانونی هست که مقدار آن رابیشترکنم ،ممنون از پاسخگویی بزرگواران

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله تعدیل اقساط بدهید ضمنا هر مالی از ايشان شناسایی شود قابل توقیف است و ربطی به اعسار ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این توافق لازم الاجراست و اصولا باید توافق جدیدی داشته باشیدمطالعه متن توافق نامه میتواند در راهنمایی شما موثر باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوحه مهریه را بذل نکرده باشد �‌تواند آن را تقاضا نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اگر اعسار ایشان ثابت شده است می‌توان زمین را توقیف کرد البته شرایط خاصی دارد ولی اگر توافق کردید خیر نمی‌توان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر توافق شده باشد کاری نمی توانید انجام دهید.
اگر همسر شما درخواست اعسار داده باشد و مهریه تقسیط شده باشد امکان تعدیل وجود دارد‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر توافق کرده باشید  فی مابین همان توافق مورد قبول است اما اگر اعسار بوده باشد می‌توانید درخواست افزایش آن را داشته باشید