مشاوره حقوقی رایگان - چک و رباخواری

سلام وقت شما بخیر بنده 4 فقره چک 20 میلیونی بابت معامله و خرید دست شخصی داشته ام در معامله و قرارداد نیز هیچگونه تاخیر و دیر کردی قید نشده بود که برگشت خورده است و از تاریخ برگشت آن میانگین 3 ماه گذشته و ذینفع چک از بنده شکایت و حکم هم گرفته است .بنده وجه چک ها را به حساب ایشان واریز نمودهام و به دادگاه نیز اعلام کرده ام . اما دادگاه میگوید تا ذینفع تایید نکند اعمال نمیکنند و ذینفع هم از بنده تقاضای سی میلیون تومان وجه دیگر بابت دیرکرد و خسارت کرده تا اعلام رضایت دهد آیا بنده میتوانم به جرم ربا خواری از ایشان شکایت نموده و مطالبه چک های خود را از ایشان بنمایم.

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تاخیرتادیه در پرداخت چک مجزا از قرارداد صورت گرفته میباشد به لحاظ وصف تجریدی بودن چک