مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد صوری

سلام حدود 20 سال پیش قرارداد صوری با یه خانوم و اقا داشتیم که نصف خونه به نام خانوم و نصف بنام اقا بعد از تمام شد قرارداد و زدن خانه بنام صاحبانش خانوم گفتند که خونه بنام اقا کلا زده شود و نیازی نیس خونه بنام من زده شود که با اصرار زیاد ای کار خواست و لی الان خانوم میخاد از اقا جدا شود و خواستار سه دونگ خانه جهت مهریه از اقا هست بنظر شما راه حل درست چی هست ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر مبایعه نامه بنام خانم تنظیم شده و در دفتر خانه حضور نداشته و در مبایعه نامه هم قید نشده که شش دانگ بنام آقا شود
دادخواست ابطال سند نسبت به سه دنگ خود را ارائه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد