مشاوره حقوقی رایگان - ختم دادرسی و رای قطعی

با عرض سلام و وقت بخیر در تاریخ 1402/2/31 طی دادنامه ای دادگاه تجدیدنظر به نفع بنده رای داد که در آن نوشته شده که تصمیم نهایی،ختم دادرسی،رای قطعی است میدهد
ماجرا:زمینی را می‌خریم مالک فوت می‌کند و بعد از اعلام ما به وارثین نسبت به خریدن زمین آنها انکار می‌کنند و می‌گویند قرارداد سوری است همسر آن مرحوم و پسرش محکوم به انتقال سند رسمی 200 متر از 1300 متر میشوند و به یکباره پسر دیگر آن مرحوم که در خارج سکونت دارد، اسمی از آن در دادگاه و پرونده نبود در تاریخ 1402/5/1 به رای اعتراض می‌کند و منشی دادگاه در تاریخ 1402/5/2 اعتراض ایشان را قبول میکند و وقت دادخواهی به آنها میدهد
این امر قانونی است یا بحث تبانی و تباهی حق بنده است؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همه وراث حق طرح دعوا را دارند ولی چون رای تجزیه ناپذیراست احتمالا به ایشان هم تسری دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مفاد رای مورد مداقه قرار گیرد اگر رای قطعی باشد علی‌القاعده قابل اعتراض نخواهد بود مگر از باب اعاده دادرسی‌.
و لیکن توجه فرمائید که پسری که در خارج بوده است در دعوا حضور نداشته است بنابراین میتواند بعنوان یک منتفع اقامه دعوا کند و از حقوق خود دفاع کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است قطعیت رای نسبت به برخی از اصحاب دعوا باشد ولی نسبت به مابقی قابل اعتراض باشد اگر رای قابل تجزیه باشد باید دید نسبت به چه کسی قطعی است اما اگر نسبت به کلیه وراث قطعیت یافته باشد امکان اعتراض مجدد وجود ندارد
این موضوع را بررسی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

همه ورا ث ذینفع هستند احتمالاً ایشان بعداً وارد دعوی گردیدند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، اگر اسم ایشان در پرونده نبوده عملا رسیدگی به پرونده مطابق قانون صورت نگرفته است ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید