مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.من خواهرم با شوهرش مشکل پیدا کرده و دادگاه داشتن شوهره رفته تمکین زده و وکیل گرفته و نزدیک 8 ماه خونه ی ما هستش و درخواست ازدواج مجدد زده و رفتن دادگاه قاضی از خواهرم پرسید برمیگردی سر خونه زندگیت خواهرم گفت اره درخواست ازدواج مجدد لغو شد و شوهرش پیش قاضی قبول کرد ولی وقتی امدن بیرون شوهرش گفت باید مهریه ات را ببخشی تا برگردی خونه و با بچه اش رفتن در خونه شوهرش راهشون نداد الان باید چیکار کنیم ک رای ب نفع ما یا پرونده ب نفع ما پیش بره لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست صلح و سازش بدهین و از یک وکیل کمک بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند به منزل شوهرش برگرده اگر اجازه ورود به منزل نداد با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به خانه در صورت عدم اجازه ورود موضوع را از طریق کلانتری صورت جلسه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به درب خانه شوهر مراجعت کنند و در صورت ممانعت از ورود توسط شوهر، این موضوع توسط کلانتری صورتجلسه شود تا بر مبنای آن شکوائیه تحت عنوان مجرمانه‌ ترک انفاق را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به خانه مراجعه نمایید و اگر زوج به شما اجازه ورود به خانه را ندارد به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و