مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

با سلام
من پدرم در سال 99بر اثر کرونا به رحمت خدا رفت برادرم بنا بر استناد یک مبایعه نامه ادعای خرید ملک پدرم که در آن سال حدود 15میلیارد ارزش داشت ..به مبلغ 350میلیون تومان از پدرم خریداری کرده است.و در مبایعه نامه نوشته شده که ثمن‌ معامله نقدا پرداخت شده است.وقطعا نمی‌شود 350میلیون پول نقدا را جا به جا کرد و حتما پولی پرداخت نشده است ..حال سوال من این است که من میتوانم با طرح دادخواست صوری بودن معامله مبایعه نامه را ابطال کنم یا دادخواست ثمن‌ معامله به نرخ روز کنم لطفا راهنمایی ام کنید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
از طرفی ممکن است امضاء پدرتان را نیز جعل کرده باشد.

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام
بدون مشورت با وکیل طرح دعوی نکنید
زمانی که شما ادعای صوری بودن معامله کنید یعنی قبول دارین معامله بین پدر و فرزند تحقق یافته و امضاء نیز متعلق به پدرتون هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سندی که تعیین توافقی ثمن را به اثبات برساند می تواند مورد استناد قرار بگیرد و معتبر است مگر اینکه خلاف آنرا ثابت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون مبایعه نامه بصورت عادی است میتوانید نسبت به اصالت سند ایراد بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
روحش شاد

رویه محاکم متفاوت است
گویی پدر هبه کرده است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
با این مقدمه باز بنظر امکان طرح دعوا وجود دارد
لکن ثمن به نرخ روز محاسبه نمی‌گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد معامله صوری است و شما بایستی دادخواست به خواسته ابطال معامله مبنی بر صوری بودن آن در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید از سوی دیگر احتمال جعل امضای پدر شما نیز وجود دارد که از این طریق نیز میتوانید اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
معامله صوری نیست
یا معامله صحیح و واقعی است یا معامله همراه با جعل امضا فروشنده است

شما باید دادخواست اثبات جعلیت و بطلان معامله را اقامه نمایید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بنظر اثبات معامله صوری بعید است زیرا معامله ای واقع شده و اصل نیز بر صحت ان است و این که طرفین در زمان عقد چه قصدی داشته اند بنظر غیر قبال احراز است و ظاهر نیز در صحیح بودن ان است ثمن نیز به نرح روز محاسبه نمی گردد لیکن طرح دعوی در هر حال ضرری برای شما ندارد با وکیل متخصص همکاری کنید ولی شانس موفقیت کم است