مشاوره حقوقی رایگان - ناپدری

سلام ترو خدا زود بهم جواب بدید
من نه ساله دارم با ناپدری زندگی میکنم خیلی اذیتم می‌کنه ولی دیگه کلافه شدم
دیشب ساعت 3گلد میزد به در که باز کنم بعد که باز کردم پرید بهم نیم ساعت کتکم میزد
میگه که قاشق چنگالت جدا باشه
از آب خونه نخور
باید خودت پیاده بری آب بیاری برای خودت
گوشیمو از برمیداره
تازه هر چی بی احترامی و بی حرمتی هست بهم می‌کنه
اجاره خونه و خرج خونه و فلان و بیسار رو مادرم میده و حتی اجاره مغازه رو مادرم میده
تو خونه اجازه زدن یک کلام حرف رو ندارم
حتی یک هزار تومنی تا به حال به من نداده
تازه اگه بخوام ادامه بدم باید تا شب بنویسم
توروخدا بیگین چطوری ازش شکایت کنم و دیه بگیرم و حکمی که براش میاد چند وقته و بی زحمت بگین اگه آزاد بشه بعدش دوباره می‌تونه اینطوری کنه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم عنوان نکرده اید که چند سالتان است ؟
اگر زیر 18 سال هستید می توانید با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید
اگر بالای 18 سال هستید سریعا اقدام به شکایت تحت عنوان توهین ، تهدید ، قذف و ضرب و حرج عمدی نموده و گواهی پزشکی قانونی بگیرید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر برخورد فیزیکی و ضرب و جرحی صورت گرفت بلافاصله با پلیس تماس بگیرید گزارش بگیرید و بعد شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید