مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

باسلام آیا من می‌توانم از ناپدری خودم که در سال87درسن 7سالکی دوبار من را بی‌رحمانه کتک زد و یکبار عصب چشمم فلج شد شکایت کنم یک مدرک پزشک قانونی برای چشمم دارم و سه نفر شاهد برای کتک‌کاری پشتم که مادرم از ترس ناپدری هیچ وقت به دادگاه ارائه نداد ولی اکنون 21 ساله هستم و خودم قصد شکایت دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید دادخواست بدهید و دیه خود را مطالبه کنید توجه داشته باشید برای مطالبه دیه باید مدارک پزشکی داشته باشید و همچنین دو نفر شاهد که اگر نباشه دا‌دخواست نتیجه ای نخواهد داشت.
شکایت با توجه به اینکه مشمول مرور زمان شده امکانپذیر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه مشمول مرور زمان نمی شود و امکان شکایت وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با در دست داشتن مستندات امکان پذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در صورتی که امکان شکایت کیفری در آن موقع نبوده باشد بله میتونید