مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری زندانی فراری

با سلام زندانی بعد مرخصی به زندان برنگشته و 14 مهر فرصت دارم (یکماه)تحویلش دهم وگرنه خانه من (وثیغه) ضبط میشود در لایحه درخواست حکم جلب و مسدودی حسابها و ادرس های سکونت و تلفن زندانی را داده ام به من گفتند تا4مهرمراجعه کنم.زندانی(جرایم اقتصادی-میدان 15خرداد) درتماس تلفنی گفته پیگیر بی گناهی خود در دیوان عدالت است و به زندان بر نمی گردد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حکم جلب بگیرید و متهم را پیدا کرده و جلب کنید و تحویل شعبه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید معرفی کنید یا وثیقه ضبط خواهد شد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در صورتیکه وثیقه در قبال آزادی مجرم و یا متهم گذاشته باشید و زندانی متواری باشد و یا ایشان را نتوانید تحویل بدهید وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید زندانی را تحویل دهید در غیر اینصورت وثیقه ضبظ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت بازداشت و دستگیری متهم فراری ، حضورا به دادستانی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود نسبت به اخذ حکم جلب اقدام کنید تا او را دستگیر کرده و به زندان معرفی کنید وگرنه وثیقه ضبط خواهد شد‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام می‌توانند مدارک دیوان و درخواست توقف اجرا را به واحد اجرا تحویل نمایند، در غیر اینصورت مکلف به تحویل نامبرده هستید