مشاوره حقوقی رایگان - گفتن تحصیلات در زمان خواستگاری

سلام خوب هستین من ک تا نوبت اول دوازدهم درس خواندم وترک تحصیل کردم نوبت دوم نرفتم‌اگر آن نوبت اول رونگم توخواستگاری همون کلاس یازدهم بگم هیچ اون نوبت اولو نگم بعد توعقدنانه هم یازدهم بنویسم بعداز ازدواج میفهمن ک من نوبت اول دوازدهمم خوندم ولی نگفتم باکدملی میتونن دربیارن میزان تحصیلاتمو هم اینکه اگ بفهمن میتونن علیه من ب عنوان تدلیس شکایت کنن یانمیتوانند؟اینکار رو بکنن من نمیخام درسمو ادامه بدم ولی نمیدونم خواستگار اومد چی بگم تا کجا خوندم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما واقعیت را اعلام کنید و بگید تا نوبت اول دوازدهم درس خوندید و در سند ازدواج می توانید قید کنید زیر دیپلم یا تا یازدهم و مشکلی برای شما پیش نمیاد.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
عدم اعلام واقعیت و یا هرگونه رویا پردازی و فریب خواستگار به معنای تدلیس در امر ازدواج بوده و جرم محسوب می شود. واقعیت را بگویید و این که با مراجعه به اداره آموزش و پرورش و حتی با مراجعه به مدرسه محل تحصیل می توان دوره تحصیلی را استعلام گرفت.