مشاوره حقوقی رایگان - تحت چه عنوان از مدیر ساختمان می‌شود شکایت نمود از عدم ارائه خدمات

بنده یکی از مالکین ده واحدی هستم مدیریت با توجه به اینکه شارژ ماهانه دریافت می‌کند و هزینه نصب دوربین‌ها ی مداربسته را اما از ارائه خدمات نظافت به بنده و با توجه به تخریب خودروم از طرف سکنه از دادن فیلم دوربین‌های ساختمان به بنده نمی‌دهد با توجه همه بجز من از این خدمات استفاده می‌کنند و بصورت آنلاین دریافت و هزینه آن از شارژ ساختمان پرداخت می‌شود تحت چه عنوان و کیفری یا حقوقی الزام به آن شود می‌شود شکایت کرد

پاسخ ها :

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
از طرح سوالتون چنین استنباط نمودم که اتومبیل شما را تخریب نموده اند و حالیه مدیریت فیلم مضبوط دوربین مداربسته را به شما ارائه نمی کند تا شخص خاطی را شناسایی کنید.
در این صورت بایستی اقدام به شکایت کنید و استعلام فیلم مدار بسته را از طریق مرجع قضایی پیگیر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص تخریب خودرو می توانید شکایت کنید و با نامه دادگاه می توانید فیلم ضبط شده را از مدیر ساختمان تحویل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ببابت تخریب خودرو بر اساس فیلم دوربین مدار بسته میتوانید شکایت کنید و با توافق همسایگان ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد