مشاوره حقوقی رایگان - عقد بیع است یا هبه

سلام خانم اسپرهم اول ازمحبت شما کمال تشکررادارم
مادرم درزمان حیاتش 2دانگ سنددارا6دانگ منزل پدریم رابه خاطر نگهداری ازایشان درمحضر به نامم کرد.محضردارعنوان فروشنده وخریدار به کاربرده ومبلغ بسیار کمی مثلا اگر قیمت 2دانگ 300میلیون ارزش دارد محضردارنوشته200هزارتومان که حسب الحضاربه فروشنده پرداخت شده حال من باتوجه به مبلغ که محضردارنوشته این نوع معامله هبه است یاعقدبیع ودوم اینکه مبلغ کمی که ازمبلغ واقعی ملک است مشکل ایجاد نمی کند ویاد اورشم که مادرم فوت نموده خیلی خیلی متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این موضوعی است حکمی نیست ، یعنی بستگی به مدارک و دفاع شما و طرفتان و نهایتا نظر قاضی دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مادرتان در قید حیات مالک اموالشان بودند و اختیار داشتند بهر قیمتی و بهر شخصی واگذار کنند
وراث دیگر اگر بتوانند حجر مادر را در زمان معامله اثبات کنند میتوانند معامله را باطل کنند وگرنه معامله شما بیع و صحیح میباشد