مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

با سلام،همسرم مدتیه که منزل مشترک را ترک نموده و مهریه اش را از طریق دادگاه مطالبه نموده و از بنده تمکین نمیکنه،بنده اظهارنامه عدم تمکین براش فرستادم ولی جواب نداد و بعدش دادخواست عدم تمکین را ثبت نمودم و منتظر ابلاغیه دادگاه هستم جهت رسیدگی،با این تفاسیر آیا باید بنده الان نفقه براش پرداخت کنم به کارتش یانه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه می باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم بله پرداخت کنید تازمانی که رای عدم تمکین قطعی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده نفقه وی را باید پرداخت کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تا زمانی که رای به عدم تمکین صادر نشده است نفقه باید پرداخت شود.
در حالت عادی نفقه به زن تعلق می گیرد مگر اینکه عدم تمکین صادر شود.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

تا زمانی که تشوز ایاشتن احراز نشده مکلف به پرداخت نفقه هستید

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
تا زمانی که به حکم دادگاه نشوز وی ثابت نشده است می باید نفقه وی را بپردازید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دلیل اینکه فعلاً یک ادعا می‌باشد میبایست فعلاً به ایشان نفقه پرداخت شود

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود...
بله تا زمانی‌ که حکم‌ تمکین برای زوجه صادر نشده ،شما موظف به‌ پرداخت نفقه هستید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق رویه قضایی تا زمانی که گواهی نشوز زوجه که به تبع عدم اجرای حکم الزام به تمکین صادر می‌شود را دریافت نکنید بایستی نفقه زوجه را پرداخت کنید‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله باید پردخت کنید در غیر اینصورت ایشان می تواند علیه شما تحت عنوان ترک انفاق شکایت کند
زمانی می توانید نپردازید که نشوز به اثبات برسد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.خیر.چنانچه دردعوی الزام به تمکین موفق نشدیدپرداخت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تا زمانی که حکم برای عدم تمکین صادر نشده باید نفقه پرداخت شود

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام چنانچه دلیلی برای تمکین ندارد نپردازید اما اگر دلایلی از جمله عدم امنیت جانی ... دارد توصیه میشود تا رسیدگی دادگاه پرداخت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا هنگامی که حکم قطعی الزام به تمکین صادر نشده شما باید نفقه بدهید