مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام من دخترم و 22 سالمه و در تهران دانشجو هستم . الان بعد از یک سال تحصیل در اونجا خانواده م میخوان که انتقالی بگیرم و برگردم یا اینکه کلا از تحصیل انصراف بدم اول اینکه این رشته ی من تو شهر مون نیست دوم اینکه من میخوام تهران تحصیلمو ادامه بدم . میخواستم بدونم میتونم خلاف میل خانواده م عمل کنم طوری ک اونا هم نتونن جلومو بگیرن ؟ یا اینکه حرف حرف اونا باید باشه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به سن قانونی رسیده‌اید و تصمیم‌‌گیرنده خود شما هستید و خانواده شما از لحاظ قانونی نمی‌توانند شما را اجبار به این کار کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول خانواده نمی‌توانند شما را مجبور را ترک تحصیل نمایند اما بهتر است سعی در گفت و گوی متقابل و حل این مساله با آرامش داشته باشید بلاخره ایشان نیز خانواده شما هستند