مشاوره حقوقی رایگان - خیانت پدر به مادر

سلام من آروینم 16 سالمه در تهران زندگی میکنم، یه خواهر 8 ساله دارم و یه خواهر 19 ساله، وضع مالیمون خوبه.
ماجرا از این قراره که مدتهاس یه خونه توی شیراز داریم که اونو اجاره میدیم، چند سال قبل مستاجر به خانم و آقا بودن که چند سال تا 1401مستاجر ما بودن تو اون خونه که به دلایلی بعدش مجبور به ترک اونجا شدن.
من اجازه ندارم دست به گوشی بابام بزنم ولی دیروز اتفاقی برداشتم پیام‌هایی رو دیدم(که بهش پول داده بود و قرار گذاشته بود) که واقعاً شوکه شدم همون لحضه حالم بد شد بالا اوردم.
الان من باید چیکار کنم دو روزه خواب ندارم حالم خیلی بده از اون لحظه با هیچکس حتی سلامم نکردم لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است موضوع را با بزرگتر خود مادر در میان بگذاریم و یا اینکه با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید و لینک دو را انتخاب کنید تا به صدای مشاور وصل شوید و موضوع را مطرح کنید تا به راهنمایی شما بیایند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فقط خویشتن دار باش و حتما با مشاور درمیان بگذارید شما اجازه دست زدن به گوشی که حریم خصوصی پدرتان هست را نداشتید ممکن است با برداشت بد و سوتفاهم شما بک یا زندگی بهم بریزه سنجیده عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید به یک مشاور خانواده مراجعه کنید و با یک وکیل گفتگو کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلاک
شما باید به مشاور خانواده مراجعه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بهتر است به مشاور خانواده مراجعه و موضوع را حل کنید.
موضوع جنبه حقوقی ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آروین جان بهتر است تنها با یک پیامک یک طرفه به قاضی نروی و پدر خود را قضاوت نکنی کمی صبور باش و ابعاد ماجرا را خوب در نظر بگیر اصلا نیازی نیست موضوع را با مادرت در میان بگذاری زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اولا، گوشی یک وسیله شخصی است. دوما با گفتگو با پدر خود موضوع را برای خود روشن نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، به موضوع بد نگاه نکنید شاید آنچه که در ذهن شماست واقعیت ماجرا نباشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما از لحاظ قانونی کاری نمی‌توانی انجام بدهی ممکن است اشتباه متوجه شده باشی به هر حال با یک مشاور صحبت کن و با کمک مشاور تصمیم بگیرید که به مادر اطلاع بدهید یا خیر

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام
هر ارتباط و پیامکی به معنی خیانت فرد نیست.
بهتر است موضوع را فراموش کنی چرا که پرداختن بیشتر به موضوع و درمیان گذاشتن آن با دیگران میتواند اثر منفی بر زندگی خانوادگی بگذارد.