مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

باسلام خدمت وکلای گرامی لطفا بهترین راه برای دادخواست مهریه از نظامی وتوقیف اموال وخقوقش روبفرمایید،دامادم چندساله دخترمو اذیت میکنه ،چندبار زدش،خرحی نمیده حونش درمیاد،عرچژ ام میده قرض مینویسه ش،خسته شدیم خونه داره اما به نام باباشه،گفته فقط ماشین رو میدم جای مهریه،شایدم الکی میگه ،سوالم اینه محل عقد نعاونده ونمیزاره ازخونه دربیاد چطوری بیا امضا کنه،اگه اموالش روبفروشه یاانتقال بده قبل مهریه وطلاق چکارکنیم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر عقد نامه رسمی دارید
جهت مطالبه مهریه به دفترخانه محل وقوع عقد نکاح رجوع کنید و تقاضای صدور اجرائیه نمایید
میتوانید به همکاران در این سایت وکالت دهید تا زودتر کار شما را تخصصا شروع کنند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازطریق همان دفتر ازدواج درخواست صدور احراییه وبدوا تامین خواسته دهید وپیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال شما بخش های گوناگونی دارد در دعاوی مهریه یک فرمول یکسان برای همه وجود ندارد و بستگی به شرایط خاص هر فردی دارد شما بهتر است از طریق سایت با من تماس بگیرید تا هر آنچه که لازم است برای شما توضیح داده شود متاسفانه در این مجال کم امکان مشاوره مفیدتری نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت مطالبه مهریه به دفترخانه‌ای که عقد در آنجا منعقد شده است مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید. در صورتی که از طریق اداره ثبت مهریه در قالب استعلام، اموالی از زوج شناسایی نشد در آنوقت از طریق دادگاه خانواده، دادخواست به خواسته‌های مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را به ثبت برسانید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست اجراییه مهریه بکنید و از یک وکیل کمک بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه مهریه ب دفترخانه ای که عقد را ثبت کرده مراجعه کنید و مهریه را مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت اموال شوهرش را توقیف کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دفتر خانه ای که عقد در آنجا انجام گرفته مراجعه و درخواست صدور اجراییه کنید و بعد به اداره ثبت مراجعه و اموال اورا توقیف نمایید