مشاوره حقوقی رایگان - خلاف واقع

بنده یک ملکی از اداره ثبت توقیف نمودم. کارشناس اولیه قیمت ملک رو پانزده میلیارد تومان قیمت گذاری کرد. اعتراض دادم و هیأت سه نفره نیز همین قیمت رو گذاشتن. با توجه به اینکه مطمئن هستم قیمت اصلی چهار میلیارد پایین‌تر از قیمت کارشناسی میباشد و تبانی صددرصد صورت گرفته چه راهی پیشنهاد میکنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به حفاظت اطلاعات ثبت مراجعه نماييد تا به ادعاي تخلف اعلامي ورود نمايند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ضمن تنظیم لایحه اعتراضی درخواست هیات کارشناسی 5 نفره را نمایید
ولی شما باید در درخواست خود مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید تا مرجع قضایی با درخواست شما موافقت نماید