مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی

با سلام
20سال قبل زمین از راه و شهرسازی با سند شش دانگ دریافت کرده و زمین را بر خیابان تحویل گرفته ام در ادامه زمین های مجاور اینجانب کلا ساخته شده و زمین اینجانب باقی مانده است و در متراژ 40متر مربع زمین فوق اضافه از سند می باشد خودشان به کارشناس خودشان ارجاع نموده و متری 5میلیون تومان قیمت گذاشته است در کمیسیون قبول نکردند به کارشناس سه نفره از طریق کانون کارشناسان ارجاع و نامبردگان متری7میلیون قیمت گذاشتند
و مجددا دوباره در کمیسیون تصمیم گرفتند که به کارشناس پنج نفره ارجاع نمایند
1- آیا می‌توانم پنج نفر کارشناس را از با نام مورد اعتماد خودشان انتخاب کنند یا باید حتما از طریق کانون کارشناسان این پنج نفر انتخاب شود.
2- آیا من می‌توانم دو نفر را معرفی کنم و دو نفر را راه و شهرسازی و نفر پنج از طرف هیچ کدام از ما نباشد.
3- راهنمایی فرمایید آخر این کار به کجا ختم می‌شود و بنده چکار باید بکنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

کارشناسی قیمت ملک کارشناسی ملک کارشناسی ملک