مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی ملک

همسرم فوت شدن مادرشون برای تعیین تکلیف ماترک همکاری نمیکنن مهریه ام اجرا گذاشتم قراره خانه کارشناسی بشه شنیدم کارشناس دادگستری قیمت خیلی پایین تری میزاره میخوام بدونم قیمت واقعی ملک ما 5 میلیارد هست قیمتی که میزارند چقدر هست؟
2تا بچه هم دارم 18 ساله و 13 ساله مهریه من کمتر از قیمت خونه ست میخوام بدونم بعد از مزایده مابقی به حساب هرورثه واریز میشود؟ چقدر طول میکشه هرکس پولش بگیره چون میخوام بتونم دوباره سریع خرید کنم؟ (در رابطه با دخترم با دادگاه سرپرستی هماهنگ هستم)

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قیمت کارشناسی از قیمت روز بازار خرید ملک‌پایینتر است اما خیلی پایین نیست. در صورتی که همکاری نباشد چاره ای جز اقدام از طریق دادگاه و مزایده نیست. باید پیگیر باشید تا پروسه با سرعت بیشتری انجام شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام قیمت را معمولا 10 درصد پایین تر می‌زنند که سهل البیع باشد یعنی مشتری آن را بخرد لذا نگران قیمت نباشید.
مهریه را که مطالبه کرده اید فعلا بابت مزایده عجله نکنید ابتدا اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه معوقه از تاریخ عقد ازدواج را نیز مطالبه کنید و منزل را بابت این موارد توقیف نمایید.
سعی کنید از طریق اداره ثبت مزایده انجام ندهید چونکه هزینه های مزایده در اداره ثبت زیاده مثلا اگر منزل 5 میلیارد باشد ونهریه شما هم 5 میلیارد، باید 250 میلیون تومان بابت نیم عشر اجرایی بدهید لذا عجله نکنید همین که توقیف کرده اید فعلا کافی است و اقدامات دیگر نیز موازی با آن پیش ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای نظریه کارشناس می توان اعتراض نمود.
ابتدا مهریه شما پرداخت میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان قیمت با کارشناس رسمی دادگستری است و قابل پیش بینی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قیمت واقعی و در حدود قیمت بازار است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا همان حوالی قیمت گذاری میکنند و اگر هم اعتراض دارید به قیمت می توانید مجددا درخواست کارشناسی کنید
درضمن برای مزایده هر کسی بیشترین قیمت را پیشنهاد بدهد برنده است