مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام یه ماشین دارم الان دوهفته در پارکینگ توقیف صاحب پلاک شکایت کرده الان که من زنگ میزنم. همکاری نمیکنه راهنمایی رانندگی هم میگه باید شکایت برداری تا بتونی آزاد کنی ماشین الان من چطوری شکایت بردارم ممنونم راهنمایی کنید خسته نباشید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه ارسال واعلام کنید ماشین پارکینگه بیا برای فک پلاک یه مهلت بده اگه همکاری نکرد باهمان اظهارنامه به پلیس راهور مراجعه کنید رفع توقیف میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علیه مالک پلاک درخواست فک پلاک دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را به طرفیت مالک در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید و این موضوع را متذکر شوید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از جوانب گوناگون و مدارک موجود قابل بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید