مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بیع

با سلام
من حدود ده سال پیش ماشینمو بصورت قولنامه ای دست نویس به شخصی فروختم و ایشون برای تنظیم سند مراجعه نکردن ایشون بعد از چند سال ماشین رو به شخص دیگری فروختن و از من خواستن سند رو به شخص سوم منتقل کنم من هم سند ماشین رو به اسم ایشون زدم و برای انتقال پلاک هم دو ماه وکالت دادم تا ایشون کارشون رو انجام بدم ولی تعویض پلاک رو انجام ندادن گفتن ماشین دچار مشکل شده و پلاک نمیخوره و پلاک هنوز به اسم من هست و پیامک های جریمه اش برای من میاد ما به پلیس راهور مراجعه کردیم و توقیف پلاک صادر کردن بعد این ماجرا اون شخص از ما شکایت کردن و خواستار اثبات وقوع بیع رو دارند ما چه اقدامی باید انجام بدیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست متقابل الزام به فک پلاک و خسارات را مطرح نمایید و