مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین روستایی از بنیاد

سلام. زمین روستایی دارم 70 سال هست ساکن زمین هستیم ساخت ساز قدیمی هم داریم نخل خرما چاه آب هم داریم همسایه های چهار طرف ما سند دارند ولی به ما سند نمی‌دهند شکایت کردیم رای به نفع منابع طبیعی صادر شد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به ادله شما دارد نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اراضی منابع طبیعی ، متعلق به دولت است
اگر حکم قطعی مبنی بر موات بودن زمین صادر شده است زمین متعلق به دولت میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است
اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر از اراضی ملی باشد متعلق به دولت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی مشخصا مطرح نگردیده است و از گزاره خبری استفاده شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رای و مستنداتتان باید بررسی شودحتما وکیل بگیرید چه از طریق سایت خوب دادراه و چه از وکلای شهرستانتان، فرقی ندارد
موضوع کاملا تخصصیست و ممکن است مالتان از دستتان برود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
نیازه مدارک شما و آرای صادره بررسی بشه و یه گفتگوی دو طرفه میطلبه تا بشه پاسخ دقیقی داد.