مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

برادر من عصبیه و سر موضوعات خیلی مسخره و هرچیزی دعوا درست میکنه و شروع میکنه به فحاشی و داد زدن سر اعضای خانواده که کاملا مادر و پدرم از این داستان رنج میبرن
ایا میشه ازش جلوگیری کرد یا شکایتی چیزی کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر توهینی تهدید و یا مزاحمتی ایجاد کرده میتوانید باهمین عناوین شکایت کنید ولی باید ادله‌موجه برای اثبات داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس وی را به روانپزشک و مشاوره ببرید
درمان نشد به تيمارستان باید هدایت شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ حقوقی داستان بایستی به شکایت توهین و فحاشی اشاره کرد. هر چند که توصیه بر این است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.