مشاوره حقوقی رایگان - کمک مالی بهزیستی به زنان بی سرپرست

با سلام. بنده از همسرم بخاطر اینکه اعتیاد شدید به شیشه و تریاک داشت و سر کار هم نمیرفت و رفتار و اخلاق ناشایست داشت جدا شدم . یک پسر 9 ساله دارم که با حضانتش با خودمه. الان در خانه پدرم با پسرم که کوچیکه و جا برای خودشون هم نیست زندگی میکنم. پدرم کارگر بازنشسته ست و مخارج زندگی خودشون به سختی تامین میشه. من هیچ درآمدی ندارم دنبال کار هم رفتم پیدا نشد و از طرف شوهرم هم حتی نفقه بابت مخارج پسرم رو هم نمیده. چجوری میتونم از بهزیستی کمک مالی بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد یا بهزیستی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
افراد تحت پوشش بهزیستی دارای بیماری هستند
و اگر شما دارای بیماری خاصی هستید میتوانید درخواست بدهید

امکان اقامه دادخواست مطالبه نفقه فرزند به طرفیت زوج وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
حضورا از بهزیستی و کمیته امداد موضوع را پیگیری نمایید.
می توانید برای نفقه فرزند دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع را حضورا با بهزیستی مطرح نمایید به کمیته امداد هم مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری از کمیته امدادو بهزیستی پیگیری کنید و از دادگاه میتوانید درخواست پرداخت نفقه فرزند خودرا بنمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کمیته امداد و بهزیستی مراجعی هستند که بایستی بنحو حضوری این موضوع را پیگیری بفرمائید.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . با ارائه مدارک طلاق و سرپرستی به ادارات بهزیستی و کمیته امداد محل زندگی مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهزیستی نه بلکه کمیته امداد امام ، اما بابت نفقه پسرت میتوانی ازش شکایت ترک انفاق کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 123 و یا 148 بهزیستی تماس بگیرید تا به کمکتان بیاید