مشاوره حقوقی رایگان - سفته و مطالبات

سلام. بنده در شرکت پیمانکاری به عنوان مدیر مالی استخدام شدم بعد از چند هفته مبالغی تحت عنوان تنخواه جزیی بحساب شخصی ام واریز شد پس از مدتی مبالغ رفت بالا اعتراض کردم مشکل برایم پیش می‌آید یک عدد سفته به مبلغ5٠تومان گرفتن که از شرکت کارتی را صادر تحت عنوان تنخواه بهم بدن ولی بعد از گرفتن سفته آخر سال مبالغ زیادی از مطالباتم را تحت عنوان کسر تنخواه و قبول نکردن مدارک و تمامی مدارکی مالی که گم شده بوددر مدت دوهفته ممنوع الورود شدم ب شرکت بخاطر کارفرما سرویس دوررفته بوددنبالش من مسول بودم تمامی این مبالغ رو ازحسابم کم کردن و حالا این شرکت شکایت حقوقی زیاد داره هم اداره کار هم منطقه ویژه ک کار میکنیم هم دادگاه حالا هم که قطع همکاری کردیم عنوان میکنن سفته آن رو می‌ذاریم اجرا هیچی بهت نمیدیم بیا قرارداد مشاوره با نصف حقوقی توافقی ببند باهامون حالا سوالم اینه غیرازاداره کاربخاطر هر سواستفاده ای و مشکلات از قبیل مالیات و گردش مالی بالا قطع یارانه و ...بخاطر این مبالغ حساب شخصی ام واریز شده و حق ماشینم که ٢سال دراختیارشرکت بوده فقط ٣ماه قرارداد تنظیم کردن ماهی6دادن مابقیش ندادن بهم و ....آیا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و احتیاج است که اسناد و مدارک مربوطه تحت بررسی قرار گیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قابل پیگیری است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هر قراردادی داشته باشید که طی آن قرارداد میتوانستید مبلغی دریافت کنید ولی امتناع ورزیدند قابل مطالبه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان اقامه دعوی تحت شرایطی وجود دارد