مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه احضاریه

سلام برای شوهر من یک ابلاغیه آمده قبل از این یک نفر از شوهر من شکایت کرده بود به جرم رابطه نامشروع و یک ابلاغیه بعد از شکایت اومد دفاع از انتهام انتسابی شوهر من رفت دادگاه و قاضی چنتا ازش سوال پرسیده بود حالا بعد از اون یک ابلاغیه اومده که وقت دادگاه مقرر شده و نوع حضور رسیدگی هست خواستم ببینم معنیش چیه و اینکه شوهرم اصلا خانم اون آقا رو نمیشناسه و هیچ ارتباطی نداشته و تو متن ابلاغیه نوشته آخرین جلسه برای دفاع اخذ رای میباشد معنیش چیه

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
ظاهرا دفاعیات و اظهارات ایشان کافی نبوده و جلسه اخذ آخرین دفاع گذاشته شده است. بهتر است که با کمک وکیل دادگستری در این پرونده و مطالعه دقیق پرونده به نتیجه برسید.

موفق باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اتهام به ایشان احراز شده و جهت آخرین دفاع احضار شدند حتما با ضامن و ترجیحا وکیل بشعبه بروند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شوهر شما باید در دادگاه حاضر بشه و دفاعیات خود را مطرح کنه.
اگر کاری نکرده باشد حکم برائت صادر خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شوهر شما بایستی نسبت به ادله ای که علیه وی است متناسب با آنها از خود شفاها دفاع کند یا لایحه دفاعیه تنظیم کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
یعنی از نظر بازپرس ، تحقق جرم احراز شده است و شما برای اخذ آخرین دفاع احضار شده اید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به صورت ایشان باید در جلسه حضور ودر مقابل اتهامات مطرح شده از خود دفاع موثری نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی شوهر شما محتملا توجه اتهام به ایشان محرز است یا اینکه برای صدور قرار نهایی احضار شده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بدین معنی می‌باشد که آخرین جلسه رسیدگی می‌باشد و بعد از آن رای صادر خواهد شد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام برای تفهیم اتهام صداشون کردن و حالا آخرین دفاع رو اخذ می کنن احتمالا جرم رو محرز دونستن

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید
جلسه رسیدگی و صدور رای مقرر شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تفهیم اتهام برای این است که متهم در جلسه حاضر شود و دفاعیات خود را ارائه دهد بعد از آن معمولاً رای صادر می‌شود