مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس و تقاضای خانه با امکانات از شوهر

سلام زوجه حدود3سال از حق حبس استفاده میکند محل کار بهم خانه سازمانی داده ولی بعد6ماه بخاطر نبود همسر میخواهد ازمن خانه سازمانی را بگیره ومن خانه را با وسایل جهت زندگی آماده کردم خواستم بدانم با توجه به اینکه تا پرداخت کامل مهریه 30سال زمان میبره آیا امکانش هست در این مدت زوجه مدعی برگشت به خانه بشه؟ اگر تقاضا زندگی کنه آیا زوج میتونه بخاطر اینکه حق حبس را از ابتدا مطرح کرده مانع اینکار بشه؟ چون تهیه خانه در حد توانم نیست ومن به این خیال که عذرم موجه هست با تخلیه خانه سازمانی محل کارم یجورایی کنار آمدم.

آیا زوجه ای که از حق حبس استفاده میکنه تا انتهای حق حبس درخواست زندگی مشترک را نمیتونه بده؟
میترسم مرا مجبوربه تهیه خانه بااین وضع اقتصادی کنن و هدف زوجه اذیت و آزار و رسیدن به طلاق با مهریه هست چون اگر نتونم خانه و اسباب زندگی تهیه کنم از طریق این موضوع طلاق با مهریه میگیره.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله میتواند
خیر
و زوج مکلف است که منزل مستقل همراه با تمام وسایل تهیه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق حبس را زوجه در هر زمانی که اراده کند می‌تواند منتفی کند و حاضر به تمکین عام یعنی حضور در منزل مشترک شود. در چنین شرایطی شما مکلف به تهیه منزل مشترک و تهیه اقلام رفاهی خانه هستید.