مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام بنده حدودا دو سال پیش وکالت فروش منزلمان را به همسرم دادم که بلاعزل است .الان با توجه به شرایط میخواهم دادخواست طلاق بدهم و مهریه ام را اجرا بگذارم. ایا با این شرایط ملک به من باز میگردد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که منزل به نام شماس به دیگری انتقال دهید وبااین کار موضوع وکالت ازبین رفته وهمسر شما نمیتواند با آن وکالتنامه کاری کند.بله درصورتی که مهریه را به اجرا بگذارید واثبات کنید مالکیت دارد قابل بازداشت هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون ، داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نیست مگر وکالتنامه همراه با مبایعه‌نامه خرید باشد

ملک را در دفترخانه به صورت قطعی به شخص دیگری انتقال بدهید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قانونا صرف وکالتنامه بدون مبایعه نامه دلیل مالکیت همسر شما نیست مضافا بر اینکه به دلیل اعطای وکالت بلاعزل توصیه میشود نسبت به انتقال مورد وکالت اقدام کنید تا وکالت بلاعزل بی اثر بماند.