مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

باسلام سال97 آپارتمانی به اسم همسرم کردم متاسفانه چندماه بعد همسرم سرطان پرهزینه ای مبتلا شد برای تامین هزینه ها بمن وکالت فروش دادکه آن زمان حدود 300 میلیون فروختم.الان همسرم رفته شکایت کرده ودرخواست ثمن معامله رانموده است.قیمت فعلی آن اپارتمان حدود2 میلیارد است.خواستم بپرسم درصورت محکومیت من مبنای محاسبه قیمت آپارتمان زمان فروشش خواهدبود(با احتساب دیرکرداززمان شکایت) یا قیمت فعلی آپارتمان مبنای دادگاه خواهدبود؟مثلا 6 ماه دیگررای قطعی صادرشود میزان محکومیت مالی من با قیمت روز یا قیمت زمان شکایت همسرم(آذر1401) محاسبه خواهد شد یا 300 میلیونی که سال 97 فروخته ام؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به نوع شکایت نوع مطالبه ایشان دارد اگر ثمن را مطالبه کرده باشد ثمن روز نظر گرفته می شود