مشاوره حقوقی رایگان - مغازه اوقاف سند منگوله دار

سلام پدربزگ من از اوقاف مغازه ای بابردارش خریده که مشاع سه دانگ هستن بعدازفوت پدربزگم برادرش هم سهم خودش وهم سهم پدربزرگم رو فروخته وعموهام وپدرم این مغازه رو بنام من کردن زمین مال اوقاف و سرقفلی عرصه ان الان بنام من هستشو وسط این مغازه دیواری بود که مغازه رو دوتا کرده بود الان اون دیوار رو اون اقایی که داخل مغازه نشسته برداشته و مغازه رو یکی کرده ایا بدون اجازه ورث میتونست داداش پدربزرگم مغازه رو بفروشه که این معازه سند منگوله دار هم داره من بایدچیکار کنم تا به مغازه خودم برسم اون اقایی که توش الان نشسته میگه من خریدم با یک کاغذ دست نوشته که سه نفر امضاش کردن لطفا راهنماییم میکنین

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام سند اوقافی قابل فروش نیست فقط منافع قابل اجاره هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن و شرایط مفاد قرارداد شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
خیر مطلقا بدون موافقت شریک امکان فروش مال مشترک وجود نخواهد داشت

شما باید ابتدا انحصار وراثت را مطرح نمایید
و شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر و رد مال را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع فروش مال غیر مطرح است و زمانی که ملک مشاعی است بایستی با اجازه سایر شرکاء ملک به فروش می رسید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتواند ولی با مشاوره تلفنی بهترین دعوا را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر بدون موافقت شریک به هیچ وجه امکان انتقال وجود ندارد