مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال ضامن

سلام وقتتون بخیر. همسرم قبلاً وامی از بانک خودشون برای خودمون گرفتن و سند خونمون رو در رهن بانک‌ گذاشتن وهنوز هست ... ...چندماه قبل ضامن شخص دیگری شدن با مبلغ خیلی بالا ولی از همین بانک خودمون طرف وام گرفته و متاسفانه پرداخت نکرده بطور کامل و چون وام مشارکتی بوده قصد تمدید وام رو کردن که مجددا خواستن ما قرارداد ضمانت تمدید رو امضا کنیم .که همسرم قبول نکردن و درخواست یگیری و تامین خاصه دادیم ..سوالم اینه با اینکه خونم در رهن بانک برای وام خودمون هست ، در مورد این پرونده دوم هم که ضامنش شده بانک می‌تونه اقدام کنه و خونم رو مصادره کنه چون مبلغی که ضامنش شدیم خیلی بالاس؟واینکه من همین یک خونه رو دارم جزو مستثنیات میشه؟در حالیکه شخص وامگیرنده خودش سند خونشو گذاشته گرو و چندماشین داره و چک هم داده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خونه شما را نمی تواند و شما بهتر است اقساط وام خودتان را به موقع پرداخت کنید تا مشکلی پیش نیاد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد مگر خانه جز مستثنیات دین باشد
طبق قانون در صورت عدم پرداخت وام ، ضامن مسئولیت پرداخت خواهد داشت و امکان توقیف ‌اموال ضامن وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خانه اگر جزء مستثنیات دین قرار گیرد قابل توقیف و مزایده نخواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مستثنیات دین در مواردی که شما منزل را به عنوان وثیقه معرفی کردید در قانون پذیرفته نیست