مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک و زمین قولنامه ای از پدر

بنده یک قطعه زمین شالیزار و دو ملک پدری را از ایشان در زمان حیاتش به صورت مبایعه نامه با کد رهگیری املاک به مبلغ معلوم خریدم و بعد از دو سال رفتیم دفترخانه سند اقرار نامه غیر مالی هم زد که من این ملک رو به ایشان فروختم و من ثمن معامله را بصورت مرحله ای به صورت نقدی به ایشان پرداخت کردم،ایا الان که پدرم دیگر در قید حیات نیست وراث دیگر می توانند ادعا کنند و ملک من را پس بگیرن؟ در صورت لزوم توضیح دهید ممنون.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمی‌توانند ادعایی داشته باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
اگر صوری باشد تحت شرایطی امکان پذیر است