مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای ملک از پدر

با سلام. پدر من یک خانه دارد که چند سال پیش من از او خریدم و در بنگاه با حضور دو شاهد از معتمدین محل این قولنامه رو تنظیم کردیم. البته پدر در آن زمان که مادرم تازه فوت کرده بود به خاطر این که من بچه آخر بودم و در آخر پیری عصای دست او باشم و با ما زندگی کند مبلغ خانه رو به من تخفیف داد و کلا بخشید. اون قولنامه الان دست من هست و از آن زمان هم که حدود 10 سالی میشود کلا کارهای بحث اجاره رو خودم انجام میدادم و پای قولنامه اسم من به عنوان صاحب خانه خورده است. این قولنامه الان از لحاظ قانونی درست هست و مشکلی ندارد و خانه برای من هست؟ پدر من هم هنوز در قید حیات هست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حتما تا پور در قید حیات هستند بنام کنید و الا مشکلساز می شود.