مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وسایل ساختمان توسط موجر

سلام یک ملک سه طبقه سه واحدی کلاً به سه مستاجر اجاره داده شده است مالک در مکان سکنا ندارد در صورتی که مالک وسایل تعمیر و نگهداری ساختمان را در پشت بام نگهداری کند آیا تصرف عدوانی و یا کار غیرقانونی است؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قسمت مشاعات نبایستی وسیله گذاشته شود و ایشان بایستی وسایل خود را از پشت بام بردارند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موجر چنین حقی ندارد .
می توانید مانع رفت و آمد موجر شوید مگر اینکه موجر شرط کرده باشد..