مشاوره حقوقی رایگان - خریداری زمین

سلام چند سال پیش عموی بنده از شخصی زمین خریداری کرده عموی بنده به پدرم فروخته پدرم اومد به من فروختش زمین قولنامه کد رهگیری دارم هست الان اومدم من بفروشمش املاک میگه نمیشه اینجوری فروخت باید برید از کسی که عموت ازش خریداری کرده وکالت فروش بگیرید چجوری پس عموم به پدرم فروخته پدرم به من ولی من نمیتونم بفروشمش چکار باید کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ایادی ماقبل به شکل غیر رسمی فروختند شما نیز می‌توانید غیر رسمی بفروشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اونا با مبایعه نامه عادی خرید و فروش کردند شما هم میتوانید با مبایعه نامه عادی بفروشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با همان مبایعه نامه می توانید بفروشید

اگر ملک سند رسمی دارد می توانید علیه فروشنده و ایادی قبلی و مالک رسمی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.