مشاوره حقوقی رایگان - فرزند طلاق 22 ساله که توسط مادر و ناپدری به این تهدید میشود که از خانه بیرونش می‌اندازند

سلام وقت شما بخیر
من دختر 22 ساله ای هستم که پدرم 6 ساله فوت شده. با مادرم و همسر مادرم زندگی میکنم
هروقت بحث ساده‌ای پیش میاد مادرم شوهرش رو به جونم میندازه و آزار روانی میبینم. همه‌ش به این تهدید میشم که اگه اینجوری کنی یا اونجوری کنی از خونه میندازیمت بیرون. الان چند روزه خونه مادر بزرگ پدریم موندم و هرچقدر به گوشی مادرم زنگ میزنم جواب نمی‌ده. میترسم برم جلوی خونه آبروریزی کنه چون یه بارم به مدت 2 سال منو از خونه پرت کرد بیرون. اینم بگم که دانشجو هستم و شغلی ندارم
امکانش هست که بتونم شکایت کنم؟ واقعا روانم خیلی تحت آزار کلامی و تهدید و ترس از بی جا بودنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتون شاغل نباشد وظیفه ای در تامین نفقه شما ندارد
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

شما از سن حضانت خارج شده اید
و تنها تکلیفی که مادرتان در قبال شما دارد پرداخت نفقه(خرجی) ست آنهم به شرط اینکه مادر شاغل باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که شخصی به سن 18 سال می‌رسد رشید محسوب می‌شود شما می‌توانید مستقل زندگی نمایید و نفقه خود را از جد پدری مطالبه کنید