مشاوره حقوقی رایگان - جواز و سرقفلی

سلام با عرض خسته نباشید و تشکر فراوان بخاطر کمک و اطلاع رسانی حقوقی به مردم
همسرم دارای جواز و سرقفلی 40ساله مغازه ای در خ... تهرانپارس داشت البته سه دانگ مغازه رو فروخت و شریک شد و شریکش را مباشر خود (طبق توافق ) قرار داد ولی جواز و سرقفلی بنام خودش بود و دوباره بقیه را هم مبایعه نامه کرده بود و در سال ٩٧ هم بقيه سه دانگ را هم به شخص دیگری مبایعه نامه کردن ولی سرقفلی و جواز بنام خودش بود و هنوز زدن ثبت با سند برای شخص دوم نرسیده بود . که ما چند روزی برای کاری به شهرستان رفتیم که مباشر و شریک اول به همسرم زنگ زد که اینجارا ما اجاره داده ایم به آرایشگاه زنانه و دیگر شما
کاره ای نیستید ما که برگشتیم و شروع به شکایت و اینها چون آرایشگاه زنانه بود خیلی از کارها را نمیشد انجام داد چون قبلا تاکسی سرویس بوده و خلاصه متوجه شدیم این دونفر با هم رفتن هم جواز را باطل کردن و جواز آرایشگاه زنانه گرفتن و رفته ثبت با سند هم زده و وو
حالا سوالم این است پس حق سرقفلی و حق جواز 40ساله چه میشود ؟و حق کسب و پیشه چه میشود ؟یعنی هیچ یک ریال هم بابت اینها به همسرم نداده اند و حتی میز و گاو صندوق و گوشی تلفن ووو هر چه که در یک مغازهٔ تاکسی سرویس راجع به جای خواب و وسایل استراحت و چایخوری و غذاخوری راننده ها بوده هم بدون کسب اجازه بردن و دیگه هیچ
سوالم اینه آیا حقی بابت اینها همسرم داشته یا خیر و اینکه اگر حقی باشه چه جوری باید پس بگیریم
با تشکر فراوان از وکلای دادراه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سوال شما کامل نیست جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به توضیحات بیشتر میباشد
طبق قانون موجر و مستاجر ،
مستاجر سرقفلی ، باید با موافقت مالک ، حق سرقفلی را به شخص ثالث انتقال بدهد مگر در قرارداد سرقفلی ، اجازه انتقال را داشته باشد
و اگر مستاجر سرقفلی ، بدون اجازه مالک ، حق سرقغلی را منتقل نماید مالک میتواند در مرجع قضایی ،
درخواست تخلیه و فسخ قرارداد را نماید
و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوالتان کامل نیست
مربوط به قانون56 است یا 76 حق کسب و پیشه است یا سرقفلی
آیا مالک از این انتقالات مطلع بوده یاخیر؟

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم �سش شما ناقص می‌باشد جهت اظهار نظر دقیق دانستن اطلاعات دیگری ضرورت دارد � جمله آنکه قرارداد شما مربوط به چه سالی می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و با بررسی مدارک و مستندات راهنمایی می‌شوید