مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بازنشستگی

با سلام و ادب من 54سال دارم با 22سال و 6ماه پرداخت حق بیمه سوال داشتم آیا می توانم چند سال حق بیمه خودم نقدا به تامین اجتماعی پرداخت کنم مثلاً با 25 سال تقاضای بازنشستگی کنم . ممنون میشم اگر راهی داره یا تبصره‌ای هست من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود امکان اقدام وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که امکان‌پذیر نمی‌باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات بیمه ملاک عمل است به بیمه مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
شما باید تا سن 60 سالگی حق بیمه خود را پرداخت کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع را از طریق بیمه به شکل حضوری پیگیری کنید.