مشاوره حقوقی رایگان - بیرون آوردن اموال از ملک ورثه ای

سلام
بنده به همراه مادرم بدلایلی مدتی را در یک مهمانپذیر اقامت داشتیم که ملک ورثه ای بود و توسط فرزند یکی از وراث که مادرش نیم درصد از سهم الارث خود را بنامش کرده بود، اداره می‌شد. پس از مدتی، او که شدیدا معتاد بود و سابقه بیماری‌های روانی و پرونده های متعدد در مراجع قضایی نیز بود، با ما درگیر شد و من بخاطر رعایت حال مادرم بدون برداشتن وسایلمان آنجا را ترک کردیم. متاسفانه بعد از مدتی که برای برداشتن وسایلمان مراجعه کردیم، متوجه شدیم وراث که متوجه دزدی های آشکار او از درآمد آنجا شده بودند، ملک را پلمب کرده اند، اما او که محل زندگی اش همانجا بود، حاضر به تخلیه ملک نشده و کماکان در همان ساختمان دزدانه زندگی می کند! از آنجاکه او در این مدت به هیچ طریقی پاسخگو نیست و وراث هم جواب درستی نمی‌دهند، لطفا بفرمایید سریعترین راه برای گرفتن وسایل چیست؟ متشکرم.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه ای ارسال و مراتب امانی بودن وسایل ذکر گردد و مهلت یک هفته ای بابت تحویل وسایل بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که از طریق ارسال اظهارنامه به وراث اخطار دهید که وسایلی که در ملک ورثه‌ای باقی است را به شما استرداد کنند. در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته استرداد وسایل امانی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اگر ملک پلمپ شده است شما باید برای برداشتن وسایل به دادستانی مراجعه و درخواست نمایید
و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر‌ ملک‌ مهر و موم شده از طریق اجرای احکام‌ پیگیری کنید حق ورود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به مرجع پلمپ کننده مراجعه نمایید و از آن طریق پیگیری کنید