مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام. من پارسال زمینی به متراژ 770 متر از 4600 متر زمین باغی زراعی را که کل زمین سند تک برگ دارد را خریدم. صاحب زمین همون مشاور املاکه که 3دونگ 3دونگ با رفیقش شریکن. اینها کل زمین 6 قطعه مساوی کردند و قولنامه ای فروختن. اون موقع گفت که زمین را درخت بکار و فنس کشی کن و درختان که بزرگ شدند دیوار بکش و خانه باغ 60 یا 70 متری بزن. و اون موقع میشه سند گرفت. الان متوجه قانون جلوگیری از خرد شدن زمین کشاورزی شدم. و همچنین میگن برا کل زمین باغ کنی خانه باغ میدن نه برای هر قطعه. الان میخام شکایت کنم. ایا نتیجه میگیرم؟؟ درضمن قیمت بالا دادن.

پاسخ ها :

مسعود  كاظمي

مسعود كاظمي :

استان :

سلام طبق قانون از یک متراژ مشخص به پایین امکان صدور سند مالکیت وجود ندارد و باید مشاعی صادر شود میتونید تقاضای الزام به تنظیم سند کنید اگر دادگاه حکم به این داد که فروشنده قادر به ایفا تعهد به دلیل موانع قانونی تیست تقاضای ابطال معامله با درخواست خسارت به نرخ روز کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید بطلان معامله را بخواهید