مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه

سلام چند سال پیش خانه مسکن مهر در پرند گرفتم پولش هم کامل ریختم با فروشنده به دفت رفتیم آنجا اسم ما به عنوان مالک ثبت شد ویک برگه به ما دادن که این خانه انتقال داده شده حالا بعد دو سال رفتیم برای 5 برگی میگن باید مبایعه نامه نفر اول باشه با نفر اول تماس گرفتیم میگه اون زمان مبایعه نامه نبوده داخل دفتر عمران خرید وفروش انجام شده الان میگن احتمال اینکه خانه را ندن بهتون زیاد هست خواهش می کنم بگید چیکار کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست الزام و تحویل آپارتمان انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل آپارتمان(مبیع) به استناد اسناد و مدارک موجودد را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تحویل و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

نگران نباشید دادخواست الزام به تحویل مبیع و انتقال سند در دفتر عمران

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما مالک خانه محسوب میشوید و در صورت ایجاد مشکل ، شما میتوانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید