مشاوره حقوقی رایگان - شریک

سلام. اگر اشخاصی در ماموریت قاچاق باشند که اموالی مشاهده کنند و برای مصرف شخصی فرد باشد و اقدام به صورتجلسه عدم کشف کالای قاچاق نمایند و حقیقت کتمان کنند و در همین زمان یکی از از افراد سواستفاده کند و از صاحب اموال چک و وجه نقد به عنوان رشوه دریافت کند و مابقی افراد از موضوع اطلاع نداشته باشند و بعد صاحب اموال از فرد رشوه گیرنده شکایت کند و رشوه گیرنده دستگیر و مابقی هم احضار و بازداشت و در بازجویی حفاظت و بازپرسی صاحب اموال اعلام می کند رشوه گیرنده به همراه یکی دیگر به ایشان پیشنهاد دادند و نفر رشوه گیرنده اعلام می دارد که درسته رفتم پیش دوستم ولی ایشان از موضوع اخذ رشوه به همراه دوستان دیگر اطلاع ندارند و در مواجه حضوری هم اعلام داشته دوستانم اطلاع ندارند و اون دوستی که رشوه گیرنده رفته پیشش اعلام داشته که دوستم آمده به من گفته صاحب اموال دوست ایشان هست و باشگاه بدنسازی دارد و در امر قاچاق نیست و برای مصرف شخصی هست که دوستش برای مشورت با دوستان دیگر به دلیل کم بودن کالا از آنها مشورت می گیرد و دوستان دیگر اعلام می کنند برو به همکار بگو اگر قاچاق باشد جریمه کالا اینقدر مبلغ می باشد و اون نفر صحبت های دوستان به همکاری که دوست صاحب کالا می باشد در حضور صاحب کالا اعلام می کند و همکار از حرف های دوستان سو استفاده نموده و از دوستش رشوه به نام دوستانش می گیرد و حالا پس از اخذ رشوه هیچگونه وجهی به دوستانش نداده و دوستان تا موقع دستگیری از رشوه اطلاع نداشته اند و حالا پس از وثیقه گذاشتن همکاری که رشوه گرفته آمده پیش دوستش که حرفای دوستانش بهش انتقال داده میگه اگر دویست میلیون ندی در دادگاه میگم شما گفتی و صاحب کالا هم شنیده که گفتی فلان قدر در صورتی ایشان گفته ارزش جریمه کالا و هیچگونه پیشنهادی نداده.آیا ایشان با توجه به اظهارات خود در حفاظت و بازپرسی و مواجه حضوری آیا افراد دیگه که هیچگونه وجهی دریافت نکردند به مجازات شریک جرم محکوم شوند یا خیر.راهنمایی میخواستم.تشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

گرچه شما چندوقت پیش همین سوال رامطرح وبنده پاسخ دادم.عرض شود که شما مرتکب کتمان حقیقت وعدم افشای جرم وجلوگیری ازمجازات مجرم نموده وچون گزارش اموال قاچاق مکشوفه رو تنظیم ننموده ومتهم نیز جلب نشده وبه محاکم قضایی معرفی نکرده ایدفقط از این جهت مورد موردتعقیب خواهیدگرفت.وموضوع رشوه بلاشک نسبت بشمامنتفیه