مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سهم وراث

سلام .دو برادر و یک خواهریم. یک خانه پدری داشتیم. سهم دو برابر و مادرم را به صورت تهاتر با ملک به برادران دادم.با توافق کامل همه.سپس با گرفتن وکالت فروش از وراث خانه را به نام خودم زدم.وسندقطعی صادرشده.حالا یکی از برادرها دادخواست درخواست ثمن‌ معامله دارد وگفته من نقدی دریافتی نداشتم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد های تنظیمی دارد
هر مدعی باید ادعای خویش را اثبات نماید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
اثبات تهاتر یا پرداخت وجه به عهده شماست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط قرارداد مورد اشاره مهم و دارای اهمیت است و همچنین المدعی البینه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.